Namnet Lilla Tavelsjö kommer från en kompis lille son på tre år som var på besök och hade fått berättat att huset en gång kom från byn Tavelsjö, där också pojken bor. Han behövde låna vårt utedass och tyckte att "det var ett fint rum" och kallade det för just Lilla Tavelsjö. Namnet tyckte jag var passande eftersom det faktiskt är en liten del av Tavelsjö som numera finns ett par mil söder om Umeå.

torsdag 17 juli 2014

Vit rallarros

Nu blommar min vita rallarros, den lyser up så fint. Såg för många år sedan i en trädgårdstidning en som hade en vit rallarros och jag tyckte den var så fin. Efter det hade jag ögonen öppna och höll utkik efter den vita skönheten, till slut så hittade jag på ett kalhygge denna blomma. Jag tog några enstaka skott och nu har den brett ut sig där jag provisoriskt planterat den. 

 Ikväll är det ett nytt avsnitt av Sommar med Ernst, ser ni på det? Åh vilket hus, det hade jag gärna haft, så fint 20-tals hus. Ska bli spännande och se vad som görs i kvällens avsnitt. Han gör så fina saker, vill själv göra bänken som han gjorde i första avsnittet, tror jag det var.

Kram Renée


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar