Namnet Lilla Tavelsjö kommer från en kompis lille son på tre år som var på besök och hade fått berättat att huset en gång kom från byn Tavelsjö, där också pojken bor. Han behövde låna vårt utedass och tyckte att "det var ett fint rum" och kallade det för just Lilla Tavelsjö. Namnet tyckte jag var passande eftersom det faktiskt är en liten del av Tavelsjö som numera finns ett par mil söder om Umeå.

onsdag 30 juli 2014

Kakling i kök                                            Idag har vi kaklat ena delen i köket, den andra kan vi inte kakla förrän vi fått redahyllan från snickeriet. Det flöt på riktigt bra, sambon kaklade och jag skötte om att kapa plattorna. Nu ska det fogas sen kan rörmokaren komma och koppla in vattnet. Ska bli så kul att få montera dit blandaren.

                                            


Precitionskapning runt snickerier


Det har hänt grejer i badrummet också. Vi har fixat det sista med lister, lite målning och fogning som var kvar och sista varvet i fönstret målade jag igår. Även handukstork, lampetter och resten av belysningen har sambon ordnat nu så det lyser så fint i badrummet. I morgon ska vi hänga upp spegeln, sätta upp glashyllan och kommoden är på plats åh vad jag längtar till det. Här kommer en liten tjuvtitt från badrummet mer bilder kommer i morgon.Kram Renée Inga kommentarer:

Skicka en kommentar