Namnet Lilla Tavelsjö kommer från en kompis lille son på tre år som var på besök och hade fått berättat att huset en gång kom från byn Tavelsjö, där också pojken bor. Han behövde låna vårt utedass och tyckte att "det var ett fint rum" och kallade det för just Lilla Tavelsjö. Namnet tyckte jag var passande eftersom det faktiskt är en liten del av Tavelsjö som numera finns ett par mil söder om Umeå.

onsdag 16 juli 2014

Sätta upp taklister är INTE kul!                              


Speciellt när man har som oss, profilerade hålkälslister och inte alltid hörn som är 90 grader heller. Eller att i ett badrum på 8 m2 lyckas ha 16 st hörn att gera. Kan säga att det har inte tagit oss ett par timmar utan drygt en dag med att tälja kapa om och sala mot tak där vi kommit på ett underlock. Är det någon som har något bra tips hur man får snygga hörn med sådana lister tas det gladeligen emot.


                             
Men nu är dom på plats och jag ska måla dom på plats en sista gång i morgon. Sen har vi bara tre rum kvar på nedervåningen ;-) . Har även målat tredje varvet i fönstret och behöver nog ett par varv till innan det är helt klart. Kram Renée

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar