Namnet Lilla Tavelsjö kommer från en kompis lille son på tre år som var på besök och hade fått berättat att huset en gång kom från byn Tavelsjö, där också pojken bor. Han behövde låna vårt utedass och tyckte att "det var ett fint rum" och kallade det för just Lilla Tavelsjö. Namnet tyckte jag var passande eftersom det faktiskt är en liten del av Tavelsjö som numera finns ett par mil söder om Umeå.

fredag 11 juli 2014

Härliga sommardagar!



På vår första semestervecka har vädret var helt fantastisk med strålande sol och tjugosex- tjugosju grader varmt. Det är bara synd att man inte bara kan släppa allt och gå och lägga sig på stranden men huset bygger sig inte själv. Sambon har fortsatt att fixa i badrummet och det blir så fint där inne. Jag lovar jag ska snart lägga upp lite bilder på badrummet. Jag har målat klart taklisterna och det sista som var kvar i hallen uppe på spontväggarna.



Ikväll tog vi oss ner till stranden, som ligger ett stenkast från vårt hus, och tog ett svalkande kvällsdopp. Det var jätteskönt i vattnet som värmts upp i veckan. Det var verkligen uppfriskande för det har varit väldigt varmt att jobba inomhus hela veckan. Ser fram emot den dagen då vi bor i huset och kan ta oss tid att bara ta dessa slappa dagar nere vid stranden. 





                            






Kram Renée







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar