Namnet Lilla Tavelsjö kommer från en kompis lille son på tre år som var på besök och hade fått berättat att huset en gång kom från byn Tavelsjö, där också pojken bor. Han behövde låna vårt utedass och tyckte att "det var ett fint rum" och kallade det för just Lilla Tavelsjö. Namnet tyckte jag var passande eftersom det faktiskt är en liten del av Tavelsjö som numera finns ett par mil söder om Umeå.

söndag 15 juni 2014

Badrummet målat

I helgen har vi fått en hel del gjort, sambon har gjort klart fönstersmygarna på övervåningen och jag har målat klart de tre varven i badrummet på panelen. Tidigare i veckan tog vi med en hel drös med färgprover för att se vilken kulör vi skulle ha och vi valde en kulör som heter Stensopp. Den här gången valde vi att att måla med en modern färg när vi är osäker på hur MDF och linoljefärg fungerar ihop men även för att ha en vattenavvisande färg. Nu närmar det sig till vi kan börja sätta upp resten an skåpen, porslinet och duschväggen men innan dess ska vi skaffa taklist som ska målas innan den sätts upp.

Förutom detta har jag börjat göra iordning lite vid vår tillfälliga uteplats. Med spillbitar av armeringsnät, humle och lite annat smått och gått vill jag få en uteplats med mer rumkänsla. Bilder kommer sen.


Kram RenéeInga kommentarer:

Skicka en kommentar