Namnet Lilla Tavelsjö kommer från en kompis lille son på tre år som var på besök och hade fått berättat att huset en gång kom från byn Tavelsjö, där också pojken bor. Han behövde låna vårt utedass och tyckte att "det var ett fint rum" och kallade det för just Lilla Tavelsjö. Namnet tyckte jag var passande eftersom det faktiskt är en liten del av Tavelsjö som numera finns ett par mil söder om Umeå.

lördag 22 februari 2014

Personlig kyl och frys


  
Idag ska vår kyl och frys få en makeover.

Vår vedspis, ugn och mikro är i antracit men kyl och frys är i svart så nu ska även de bli antracit. Det kan verka överkurs men nu har jag turen att ha en snäll broder som är billackerare som ska hjälpa oss att lacka om dom.

Nu kommer ju vi att ha ett klassiskt lantkök men vill man ha ett personligt kök varför inte lämna in på lackering och få unika vitvaror som ingen annan har. 

Om du gillar starka färger i din inredning kan du lacka i någon favoritfärg eller om du gillar den shabby chica stilen kan man lacka i en ljusgrå färg eller någon härlig pastell.

Bild lånad från angelscars.se
Till er som gillar bilar, motorcyklar och annat att skruva med i ett garage har hur mycket som helst att välja på.


Tips till er som har ett motorintresse och gillar att hänga i garaget med polare och snacka och ta en öl.
Bild lånad från mcmassa.se

Skaffa en billig begagnad kyl och lacka den i samma färg som din bil eller mc eller bara en färg som du gillar.  Lämna för lackering kan kosta en del om du inte har någon som du känner annars går det att köpa någon eller några sprayburkar och spraya på.
Bild lånad från volkswagengolf.seSkulle nog själv kunna tänka mig i ett garage en kyl i retrostil med en snygg flake-lackering i lila. Liknande som bilden ovan.

Ha en bra lördagkväll.

//Renée

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar