Namnet Lilla Tavelsjö kommer från en kompis lille son på tre år som var på besök och hade fått berättat att huset en gång kom från byn Tavelsjö, där också pojken bor. Han behövde låna vårt utedass och tyckte att "det var ett fint rum" och kallade det för just Lilla Tavelsjö. Namnet tyckte jag var passande eftersom det faktiskt är en liten del av Tavelsjö som numera finns ett par mil söder om Umeå.

lördag 4 oktober 2014

Tvättstugan nästan klar




Nu har vi installerat tvättmaskinen och torktumlaren i tvättdelen i badrummet. Känns skönt att badrummet börjar vara helt klart. Har målat sista varvet på dörrsmygen också. Även fönstret i kammaren och i trappen är nu färdigmålade, så fort färgen är riktigt torr blir det att sätta in innerfönstren för nu börjar det vara kallt ute.



Just det, vi har även skruvat fast stoppklossen för toalettlocket och den blev riktigt bra. För övrigt är det helt fantastiskt att vi kan använda toaletten inne så slipper man gå på utedasset nu när det är så kallt ute, annars kommer jag att använda utedasset ändå på sommaren för jag tycker det är rätt mysigt att sitta och se ut i naturen.









Kram Renée

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar